Interieurbaan

Laat ons de binnenkant van uw auto voor u schoonmaken

In onze vestiging in Schiedam, Amsterdam Sloterdijk, Velserbroek en ook op Curaçao (Zeelandia) vindt u onze interieurbanden. Hier wordt uw auto in nog geen 9 minuten van uw tijd van binnen schoongemaakt door onze vakkundige medewerkers.

Hoe werkt het?

binnenreinigingOp aanwijzing van een medewerker plaatst u uw auto op de lopende band. Hierna gaan onze medewerkers in uw auto aan de slag en kunt u vanaf de zijkant van het begin tot aan het einde meelopen en meekijken met het proces. Voor uw gemak beschikken wij over een koffie/blikjes/snoep automaat en tevens zijn er zitjes beschikbaar van waar u rustig alles kunt aanschouwen.

Wat doen wij?

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van uw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden tijdens het proces voor u uitgevoerd:

  1. De automatten; Stoffen matten gaan door een machinale mattenklopper. Rubberen matten worden met water en borstels in een speciale machine schoongemaakt
  2. Het dashboard: Deze wordt stofvrij gemaakt
  3. De ramen: Deze worden van binnen schoongemaakt
  4. De deurdorpels; De horizontale delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat uw kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen
  5. Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd

TIP van BOB!
Onze medewerkers werken zorgvuldig om uw persoonlijke bezittingen heen. Voor een optimaal resultaat is het echter verstandig uw auto vooraf leeg te halen. Zo kan er niks met uw bezittingen gebeuren en kunnen wij het beste resultaat leveren.