Parttime Sales Medewerker Velserbroek

Parttime Sales Medewerker Velserbroek

Ben jij gastvrij en is service verlenen jouw ding? Ben je klantvriendelijk, stressbestendig en heb je een vlotte babbel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij de moderne, indoor BOB Autowas met full-servicelijn in Velserbroek, kunnen wij jouw verkoop-skills doordeweeks, maar ook in het weekend goed gebruiken.

Wat wordt er van jou verwacht?
Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het adviseren van klanten door hun het best mogelijke waspakket aan te bieden. Je geeft aandacht aan de klanten, zodat zij blij en met een optimaal schone auto weer vertrekken.

Wat wij bieden:
* Een toffe werkplek met gezellige collega’s;
* Een BOB personeelsabonnement, om zelf je auto te wassen;
* Koffie, thee en fruit (uiteraard gratis) op de werkvloer
* Begeleiding ‘on the job’, die jou helpt ontwikkelen tot een echte verkoopspecialist;
* Een goede werk-/privébalans;
* Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen en werknemersverzekeringen;
* Een basissalaris, aangevuld met een (ongelimiteerde) maandelijkse prestatiebeloning, waar jij zelf (grote) invloed op hebt;

Wie wij zoeken:
Iemand die:
* Vriendelijkheid, deskundigheid en pro-activiteit uitstraalt;
* Mensenkennis heeft;
* Flexibel inzetbaar is, waarbij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar;
* Servicegericht en klantvriendelijk is, waarbij je elke klant het gevoel geeft hem of haar het juiste pakket te hebben geadviseerd;

Wie zijn wij?
BOB Autowas is een jong en groeiend bedrijf met diverse vestigingen en doorgroeimogelijkheden. Wij wassen auto’s op een professionele wijze en gebruiken hierbij de modernste autowastechnieken.

BOB Autowas Velserbroek is gevestigd in een bestaande fabriekshal, die is getransformeerd tot een waar carwash paradijs met een lange hypermoderne wasstraat met een zeer klantvriendelijke transportband. Verder is er een groot stofzuigplein en voor diegene die liever de binnenzijde van de auto laat reinigen onder het genot van een bakje koffie is er een interieurband waar onze medewerkers de auto van binnen weer schoon en fris maken.

Interesse in deze vacature?
Stuur dan je motivatie en CV per mail info@bobautowas.nl o.v.v . BOB Nederland – Sales Advisor Team Velserbroek.
Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek zullen wij telefonisch benaderen, dus vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

k89a8942-ig

Sollicitatie formulier