Dit zijn 6 redenen waarom
een wasstraat beter is dan
zelf je auto wassen!

Hieronder lees je alles over waarom een wasstraat beter is
dan zelf je auto wassen. Meteen langskomen bij BOB?

Waarom is een bezoek aan de wasstraat beter dan zelf je auto wassen?

Stel je voor: je geliefde auto heeft dringend een wasbeurt nodig. De lak is dof, en er zitten vlekken en vuilophopingen op plekken waar je zelfs niet wist dat ze konden komen. Wat doe je dan? Ga je zelf aan de slag met emmers, sponzen en zeep, of rijd je liever naar de dichtstbijzijnde wasstraat? Als je het ons vraagt, zouden wij zonder aarzelen voor de wasstraat kiezen. En wel hierom:

Professionele reiniging

Een wasstraat biedt professionele reinigingsmethoden en hoogwaardige reinigingsmiddelen die vaak niet beschikbaar zijn voor particulieren. Deze zorgen voor een diepere en grondigere reiniging van je auto, waarbij vuil, vet en andere verontreinigingen effectief worden verwijderd. Het resultaat? Een auto die er weer als nieuw uitziet, zowel vanbuiten als vanbinnen. Bij alle wasstraten gebruiken wij hoogstaande apparatuur die zijn voorzien van niet krassende borstels. Als je zelf je auto wast is er een hogere kans op krassen door zand en vuil wat zich ophoopt op de lak van de auto.

Tijdsbesparing

Het zelf wassen van je auto kan een tijdrovende klus zijn. Maar waarom zou je kostbare tijd verspillen aan het schrobben van je auto als je ook naar de wasstraat kunt rijden? Een bezoek aan de wasstraat bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook de moeite die gepaard gaat met handmatig wassen. Een bezoek bij BOB Autowas duurt vaak slechts maar 5 minuten. Zo kun je die extra tijd besteden aan andere belangrijke taken of gewoon ontspannen.

Milieuvriendelijkheid

Wasstraten kunnen op een milieuvriendelijke manier werken door het gebruik van waterrecyclingsystemen en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Hierdoor zijn ze een duurzamere optie dan zelf wassen, waarbij al het afvalwater direct in het riool belandt. Bij BOB Autowas, bijvoorbeeld, wordt er veel aandacht besteed aan milieubewuste reinigingsmethoden, zodat je niet alleen een schone auto hebt, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld.

Gemeentelijke voorschriften

In bepaalde gemeentes is het zelf wassen van je auto op straat verboden. En als het wel is toegestaan, worden er vaak strenge eisen gesteld, zoals het gebruik van biologisch afbreekbaar wasmiddel en het parkeren buiten bepaalde straten. Een bezoek aan de wasstraat voorkomt gedoe met gemeentelijke voorschriften en garandeert dat je auto op een legale en verantwoorde manier wordt gereinigd.

Extra diensten

Naast een standaard wasbeurt bieden wasstraten vaak extra diensten aan, zoals waxen, onderstelreiniging en velgenreiniging. Deze diensten zijn moeilijker te realiseren bij zelf wassen en zorgen ervoor dat je auto niet alleen schoon is, maar ook beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Consistente reiniging

Last but not least zorgen wasstraten voor een consistente en gelijkmatige reiniging van je auto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over gemiste plekken of ongelijkmatige resultaten die kunnen optreden bij zelf wassen. Bij de wasstraat kun je erop vertrouwen dat je auto grondig en efficiënt wordt gereinigd, keer op keer.

Dus waar wacht je nog op? Breng je auto vandaag nog naar de wasstraat en geniet van alle voordelen van een professionele reiniging. Je auto én het milieu zullen je dankbaar zijn. Bekijk hier onze diensten.

Altijd op de hoogte van de beste BOB acties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf altijd op de hoogte van de beste acties en deals van BOB Autowas!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.