IJspret voor iedereen, maar kan je wassen met deze omstandigheden?

Nieuws van BOB Autowas, vanaf heden houden we je maandelijks op de hoogte via deze blog!  Denk aan interviews van je favoriete medewerker, een kijkje achter de schermen en tips over hoe jij je auto schoon kan houden. 

Vandaag trappen we af met onze eerste BOB blog… lees je maandelijks mee?

Wat is het toch een prachtig gezicht, uitgestrekte witte velden, besneeuwde boomtoppen, vrolijke kindergezichtjes op een slee. Een ansichtkaart is er niks bij. Maar onder deze dikke laag sneeuw staat wellicht je auto geparkeerd. Mits deze al niet onder een bruine pekel drap zit. Kan er wel gewassen worden met vorst en krijg je geen krassen als je auto bevroren is?

Is sneeuw slecht voor je auto?

Pekel, strooizout, sneeuw (met veelal onzichtbaar straatvuil); het zijn de ingrediënten om de lak en rubbers van jouw auto aan te tasten. Juist in de winter is het erg belangrijk om je auto goed te onderhouden. Een bezoekje aan de wasstraten van BOB Autowas en de auto professioneel laten wassen is dan ook geen overbodige luxe. 

Kan je naar de wasstraat in de winter?

Koud weer en je auto wassen?  Ja je leest het goed ook, of beter gezegd vooral in deze koude dagen moet je je auto niet vergeten. En dat emmertje met sop (zijn er nog gemeentes die dit toestaan?) met bevroren handjes mag je overslaan, onze vestigingen zijn gewoon geopend om jou en je auto op een veilige manier de winter door te helpen. 

Voordat jij ons komt bezoeken hebben wij er natuurlijk al lang voor gezorgd dat de wasstraat in optima forma is. In de vroege ochtend uurtjes worden onze borstels volledig ontdooit en getest. Met onze modernste technieken, geavanceerde apparatuur, textiele lappen en zeer krachtige blowers zorgen wij er voor dat alle winterse resten worden verwijderd, de auto wordt gedroogd en je krasvrij en veilig weer de weg op kunt. Klein tipje van ons; let je wel op dat je niet te enthousiast met je ijskrabber tekeer gaat? Als je krabber bot is, kan dit nog wel eens storende krasjes achterlaten op jouw autoruiten!

Heb je vragen of wil je weten welk programma het beste is voor jouw auto? Onze kundige medewerkers voorzien je graag van advies, uiteraard voor jouw en onze veiligheid alles geheel Corona proof. 

Zien we je zo?

Ga je voor het behoud van je auto? Wacht dan niet te lang om je auto te laten wassen want een schone en veilige auto verlengt de levensduur van jouw slee en BOB helpt je daar graag mee!

Tot zo?