Sahara zand in opkomst! Wanneer wassen?

Kilometers of beter gezegd oneindig veel zand, je vindt het in de Sahara, de grootste woestijn op aarde, gelegen in Noord-Afrika. Lekker ver weg, niks aan de hand zou je zeggen maar niks is minder waar want juist kleine deeltjes van dit Saharazand hebben via een zuidelijke wind sinds deze week ons kleine landje bereikt!

Dachten we eindelijk af te zijn van die winterse omstandigheden die onze auto’s vervuilden, toverde de vroege voorjaarszon bij ons allen weer een grote glimlach op ons gezicht, is die lach als sneeuw voor de zon verdwenen als we onze auto’s willen instappen want… de weersverwachtingen liegen er niet om! Er komt regen aan en als we dan de volgende opsomming maken; saharazand, regen en je auto. Dan ontstaat de conclusie, vieze voorruiten die door verminderd zicht voor gevaarlijke omstandigheden kunnen zorgen!

We raden je dan ook aan voor veiligheid te gaan en zo snel mogelijk je voorruit en uiteraard de rest van je auto te laten wassen bij één van onze moderne wasstraten. Weg Saharazand en welkom bij BOB!