Verras je papa met vaderdag!

Knutsel het leukste cadeau voor Vaderdag in elkaar met BOB Autowas!

Doe mee met onze Vaderdagactie!

Bij BOB Autowas hebben we dit jaar een speciale actie voor Vaderdag! We weten hoe belangrijk het is om vaders in het zonnetje te zetten, en daarom willen we kinderen helpen om een persoonlijk en creatief cadeau voor hun vader te maken. Lees verder om te ontdekken wat we voor jullie in petto hebben.

Maak jouw Superpapa met onze speciale vouwplaat

Op Vaderdag, bij al onze BOB Autowas-vestigingen, delen we een speciale vouwplaat uit. Dit is niet zomaar een vouwplaat; het is een uniek ontwerp waarmee kinderen hun eigen kleine poppetje kunnen maken. Deze vouwplaat kan door de kinderen ingekleurd, uitgeknipt en in elkaar gevouwen worden tot een leuke, gepersonaliseerde Superpapa!

Hoe werkt het?

  1. Kleur de tekenplaat in: Laat je creativiteit de vrije loop! Gebruik stiften, kleurpotloden of verf om de tekenplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Maak het persoonlijk door de favoriete kleuren van je vader te gebruiken of door grappige details toe te voegen.
  2. Knip de plaat uit: Volg de lijnen en knip de verschillende delen van de vouwplaat netjes uit. Dit kan een beetje precisiewerk zijn, dus neem rustig de tijd.
  3. Vouw jouw Superpapa in elkaar: Volg de vouwlijnen en plak de verschillende delen aan elkaar om jouw Superpapa te maken. Het is een leuke activiteit die je samen met je ouders kunt doen of helemaal zelf, als je dat liever hebt.

Kom langs!

We nodigen alle kinderen en hun vaders uit om op Vaderdag langs te komen bij een van onze vestigingen. Terwijl je vader zijn auto laat wassen, kunnen de kinderen aan de slag met de vouwplaat. Maak Vaderdag extra speciaal dit jaar met de unieke vouwplaat van BOB Autowas. We kijken ernaar uit om jullie te zien en samen een geweldige dag te beleven!

Bij vragen of voor meer informatie over de actie, neem gerust contact op met onze klantenservice. Fijne Vaderdag!

Altijd op de hoogte van de beste BOB acties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf altijd op de hoogte van de beste acties en deals van BOB Autowas!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.