BOB Academy

BOB Academy

Welkom bij de BOB Academy, waarin we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans van slagen geven. Bij de BOB Academy hebben we samen met bureau Stroomopwaarts een uniek leerprogramma ontwikkeld, dat mensen in 9 maanden de mogelijkheid geeft om met leren en werken een gecertificeerd MBO-1 diploma te behalen.

Bij BOB Autowas geloven we in iedereen. En we willen iedereen een kans bieden om zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen. Dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Met de BOB Academy laten we mensen kennis maken met ons bedrijf, kunnen ze zich op veel fronten ontwikkelen en worden het uiteindelijk gewaardeerde collega’s!

Samen met bureau Stroomopwaarts en gespecialiseerde trainers, is een leerprogramma ontwikkeld. Gedurende een periode van 9 maanden krijgen deelnemers praktijk- en theorieonderwijs. Alle aspecten rondom ons bedrijf en onze branche zijn in een leertraject verwerkt. Natuurlijk wassen we auto’s maar ook de techniek achter onze wasstraten, het verbeteren van onze verduurzaming, sociale vaardigheden, financiele onderwerpen en ondernemerschap passeren de revue.

Daarnaast is het programma aangevuld met reguliere vakken waardoor wij een gecertificeerde MBO-1 opleiding zijn en het diploma landelijk wordt erkend. Wij geven iedereen een kans van slagen want de werkvloer is er voor ons allemaal!

De voortgang van de BOB Academy belooft een bijzonder en uitdagend traject te worden voor onze studenten. Wij houden u graag op de hoogte van alle vorderingen en natuurlijk de resultaten. Volg ons op facebook

BOB Academy. Iedereen een kans van slagen.