Interieurband

Interieurband

Laat ons de binnenkant van jouw auto schoonmaken. In onze vestigingen in Schiedam, Amsterdam Sloterdijk, Rotterdam IJsselmonde, Zoetermeer en ook op Curaçao (Zeelandia) vind je de unieke interieurband. Hier wordt je auto in nog geen 9 minuten van binnen grondig schoongemaakt door onze vakkundige medewerkers.

Hoe werkt de interieurband?

Op aanwijzing van een medewerker plaats je je auto op de lopende band. Dan stap jij uit en stappen onze medewerkers in. Terwijl jij geniet van een kop koffie of thee, gaan onze medewerkers aan de slag. Langs de zijkant kan je meelopen en meekijken met het proces (als je dat tenminste wil). Ook zijn er zitjes beschikbaar om ontspannen te kunnen wachten op een fris interieur!

WAT DOEN WIJ?

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van jouw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden uitgevoerd:

  • De automatten: de matten gaan door een machinale mattenklopper. 
  • Het dashboard: deze wordt stofvrij gemaakt
  • De ramen: deze worden van binnen schoongemaakt
  • De deurdorpels: de horizontale delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat je kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen
  • Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd
Play Video

TIP van BOB!

Onze medewerkers werken zorgvuldig om je persoonlijke bezittingen heen. Voor een optimaal resultaat is het verstandig je auto vooraf leeg te halen zodat wij doelgericht aan de slag kunnen!

Meer BOB Autowas? Volg ons op