Wasboxen

Zelf je auto wassen in één van onze wasboxen? In onze wasboxen kan de ‘doe-het-zelver’ zich helemaal uitleven. Onze wasboxen zijn van alle gemakken voorzien, zo kan je helemaal zelf bepalen hoe je jouw auto wast en daar kun je lekker de tijd voor nemen.

Hoe werkt het?

Welkom bij de wasboxen van BOB Autowas, waar je zelf de controle hebt over het reinigen van je voertuig. Maar hoe werkt het precies?

Bij onze wasboxen heb je de vrijheid om je auto te wassen, schuimen en spoelen voor een vast bedrag, zo lang als je maar wilt. Of je nu een snelle wasbeurt nodig hebt of grondig te werk wilt gaan, onze wasboxen zijn er voor jou!

Wat kun je gebruiken?

Bij onze wasboxen stellen wij verschillende materialen ter beschikking waarmee je aan de slag kunt gaan. Zo kan je gebruik maken van:

  • Lans: Met de lans kun je water onder normale of hoge druk gebruiken. Gebruik deze om je auto in te weken, te wassen met autoshampoo, te behandelen met wax en af te spoelen.
  • Wasborstel: Onze wasborstels zijn voorzien van hoogwaardige autoshampoo, zodat je je auto grondig kunt reinigen.
  • Stofzuigplein: Afhankelijk van de locatie is het stofzuigplein beschikbaar tegen betaling of zelfs gratis. Lees hier meer over de stofzuigpleinen!

TIP van BOB!

Zitten er aan de buitenkant van jouw auto accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Hangt er iets los of heb je bijvoorbeeld dakdragers? Overleg dit dan altijd even met een medewerker.