Interieurband

Interieurband

Laat ons de binnenkant van jouw auto schoonmaken. In onze vestigingen in Schiedam, Amsterdam Sloterdijk, Velserbroek en ook op Curaçao (Zeelandia) vind je onze unieke interieurbanden. Hier wordt je auto in nog geen 9 minuten van binnen grondig schoongemaakt door onze vakkundige medewerkers.

Hoe werkt het?

Op aanwijzing van een medewerker plaats je je auto op de lopende band. Dan stap jij uit en stappen onze medewerkers in. Terwijl jij geniet van kop koffie of thee, gaan onze medewerkers aan de slag. Langs de zijkant kun je meelopen en meekijken met het proces en er zijn zitjes beschikbaar om ontspannen te kunnen wachten op een fris interieur!

Wat doen wij?

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van jouw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden uitgevoerd:

  • De automatten: stoffen matten gaan door een machinale mattenklopper. Rubberen matten worden met water en borstels in een speciale machine schoongemaakt
  • Het dashboard: deze wordt stofvrij gemaakt
  • De ramen: deze worden van binnen schoongemaakt
  • De deurdorpels: de horizontale delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat je kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen
  • Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd


TIP van BOB!

Onze medewerkers werken zorgvuldig om je persoonlijke bezittingen heen. Voor een optimaal resultaat is het verstandig je auto vooraf leeg te halen zodat wij doelgericht aan de slag kunnen!