BOB Carwash Zeelandia

Kom langs op onze top locatie in Zeelandia
en laat je auto weer als nieuw stralen!

BOB Carwash Zeelandia

Kom langs op onze top locatie in Zeelandia Curacao
en laat je auto weer als nieuw stralen!

Telefoonnummer

+59994652787

Max. doorrijhoogte

2.05 m

Openingstijden

Adres

Kaya Jacob Posner 28
Zeelandia (achter vd Tweel)
Willemstad, Curacao

+59994652787

info@caribbeancarwash.com

Max. doorrijhoogte

2.05 m

Openingstijden

Adres

Kaya Jacob Posner 28 Zeelandia (achter vd Tweel) Willemstad, Curacao

Op onze locatie in Zeelandia vind je de volgende diensten:

BOB Carwash Zeelandia

“Feel happy in a clean car”, Sinds 2011 staan wij hiervoor op Curacao! Met onze service en kwaliteit zorgen wij ervoor dat je binnen een paar minuten weer buitenstaat met een glanzende auto! Naast de kwaliteit is de snelheid bij ons uniek. In onze wasstraten wordt jouw auto met de grootste zorg gewassen. Wij werken met textielborstels en natuurvriendelijke producten en garanderen een prachtig resultaat. De natuur staat bij ons hoog in het vaandel vandaar dat wij 80% van het waswater recyclen en hergebruiken.

Laat ons ook de binnenkant van jouw auto schoonmaken! In onze vestiging op Curaçao (Zeelandia) vind je onze unieke interieurband! Hier wordt je auto in nog geen 9 minuten van binnen schoongemaakt door onze vakkundige medewerkers.

HOE WERKT HET? Op aanwijzing van een medewerker plaats je je auto op de lopende band. Dan stap jij uit en stappen onze medewerkers in. Terwijl jij lekker wacht gaan onze medewerkers aan de slag. Langs de zijkant kan je meelopen en meekijken met het proces (als je dat tenminste wil). Ook zijn er zitjes beschikbaar om ontspannen te kunnen wachten op een fris interieur!

Onze wasstraat in Zeelandia

WAT DOEN WIJ?

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van jouw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden uitgevoerd:

  • De automatten: de matten gaan door een machinale mattenklopper.
  • Het dashboard: deze wordt stofvrij gemaakt
  • De ramen: deze worden van binnen schoongemaakt
  • De deurdorpels: de horizontale delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat je kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen
  • Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd

TIP van BOB!

Onze medewerkers werken zorgvuldig om je persoonlijke bezittingen heen. Voor een optimaal resultaat is het verstandig je auto vooraf leeg te halen zodat wij doelgericht aan de slag kunnen!

Wasstraat - Zeelandia

Spaar en betaal met
Fun Miles bij BOB!

Scan & win
bij BOB!