Profiteer van € 5 korting op Proteqt en blijf op de hoogte van alle acties!

Over BOB

BOB Autowas gaat voor het Feel the shine gevoel, het geluk van een schone auto! BOB Autowas beschikt over 22 vestigingen waar auto’s op een snelle, veilige maar ook milieuvriendelijke manier gewassen worden. Met onze wasstraten en deskundige medewerkers zorgen we ervoor dat jouw auto op een juiste manier wordt schoongemaakt, zowel van binnen als van buiten. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, het beschermen van de lak met wax of het reinigen van het interieur, bij BOB Autowas ben je aan het juiste adres. Ervaar zelf het geluk van een schone auto en kom snel langs.

Momenteel hebben we geen openbare korting acties met derde. Daarom krijg je van ons nu 5 euro korting op ons beste programma Proteqt. Als je jouw gegevens achter laat, ontvang van ons de voucher via de mail en blijf je op de hoogte van alle acties. Dit kan 15 minuten duren.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, krijg korting en blijf op de hoogte van onze acties

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vestigingen

Bezoek één van onze vestigingen voor een grondige, veilige en milieuvriendelijke manier om jouw auto weer te laten stralen!

Word lid van de wasclub!

Bij de BOB Wasclub kun je al voor slechts 28 p.m. op alle BOB vestigingen gebruik maken van ons Normaal wasprogramma. Het eerste wasstraat abonnement in Nederland.  Dus meld je snel aan, ontvang een voordelig tarief en geniet onbeperkt van een schone en frisse auto!